Kilroy föddes hos grannen i september 2004. Jag och Uffe var ute efter en kattunge eftersom vi hade möss i huset (och jag har alltid gillat katter) och grannkatten är så himla trevlig och verkar ge mycket fina och sociala kattungar. I december 2004 fick Kilroy flytta hem till oss och han fann sig raskt tillrätta med hundarna. Han fångade sin första mus inom loppet av några månader!

Kilroy är en mycket social katt. Numera är han ute om dagarna men så fort det börjar mörkna så kommer han och vill in. När jag är ute och går med hundarna så följer han med på promenaden och jobbar jag i trädgården så är han där och övervakar det hela. Han är dessutom otroligt snäll - man kan hantera honom i princip hur som helst utan att han river eller bits. Det är den enda katt jag känner som älskar att ligga och fläka sig på rygg i soffan och som gillar när man smeker honom på magen. På nätterna sover han i sängen bredvid min huvudkudde.

13/11 2007
Kilroy blev hastigt dålig och vi åkte akut in till djursjukhuset med honom men det fanns inget de kunde göra. Han dog strax efter att vi kom in med honom. Troligtvis hade han fått en hjärnblödning eller en hjärtattack. Hela förloppet gick på mindre än en timme. Jag var så säker på att han skulle leva tills han var 18 – 20 år, så försiktig som han var gentemot bilar och såg sig om var han gick. Och så blev han den av mina djur som levt kortast tid – endast 3 år fick han bli.